Kontrollansvarig

Den kontrollansvarige hjälper dig ta fram ett förslag till en kontrollplan. Det är även den kontrollansvarige som ansvarar för att kontrollplanen sedan följs. Den ska också vara med vid det tekniska samrådet, besiktningar och andra kontroller. Utöver det ska kontrollansvariga skriva ett utlåtande som ligger till underlag för byggnämndens slutbesked.

Vi förstår de komplexa kraven och föreskrifterna som styr byggbranschen, och vi arbetar hårt för att se till att ditt projekt uppfyller dem alla. Vår professionella kontrollansvariga kommer att övervaka och samordna arbetet, vilket säkerställer att allt utförs enligt de riktlinjer som fastställts.

Hur går det till?

När du väljer MG Byggkonsult AB för kontrollansvaret kan du förvänta dig en smidig och effektiv byggprocess. Vi tar hand om all dokumentation, granskning och uppföljning för att säkerställa att alla aspekter av projektet är i linje med kraven. Vi är dina pålitliga partners och arbetar för att minimera risker och fördröjningar.

Den kontrollansvarige har en självständigställning, vilket innebär att denne inte får vara nära släkt med den som utför åtgärden eller arbeta på samma företag.

Bli Kontaktad


Önskar du bli kontaktad? Fyll i formuläret så återkommer vi med svar så fort vi får möjlighet.

Kontaktformulär

MG Byggkonsult AB

Adress

Parkgatan 48
242 35 Hörby